s

FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Specialist in piano en vleugel vervoer

Wilt u uw waardevolle instrument laten vervoeren? Maak dan gebruik van het vleugel vervoer bedrijf van Van der Wansem. Wij zijn specialist in het vervoeren van vleugels, piano’s en orgels. Wij hebben werknemers die zeer ervaren zijn in het vervoer van vleugels en piano’s. Daarom raden ook vele pianozaken, pianokenners en concertzalen ons vleugel vervoer aan.

Veel verhuisbedrijven zeggen dat ze aan vleugel vervoer doen. Dit is echter vaak een extra dienst. Er zijn veel verhuisbedrijven die het verhuizen van een piano of vleugel als ‘tussendoor klusje’ zien. Hierdoor wordt er vaak onzorgvuldig met het instrument omgegaan. Met alle mogelijke gevolgen van dien. Dit wilt u natuurlijk niet.

Daarom is er vleugel vervoer van verhuisbedrijf Van der Wansem. Wij verhuizen uw vleugel met grote zorg, zodat uw vleugel veilig op de bestemmingslocatie aankomt. Wilt u meer informatie of een prijsopgave voor vleugel vervoer door onze specialisten? Druk dan op de button hieronder.

Offerte voor ons vleugel vervoer of andere diensten

Van der Wansem vleugel vervoer, jarenlange ervaring

Van der Wansem is al sinds 1921 gespecialiseerd in vleugel vervoer. Hiermee zijn we ook bekend geworden in de verhuisbranche. Door onze ruime vleugel vervoer ervaring hebben we al met veel succes vele vleugels, piano’s en orgels vervoerd.

Voor vleugel vervoer is het namelijk zeer belangrijk om uitgebreide ervaring te hebben. En een goede kennis van vleugels is onontbeerlijk. Elke vleugel verhuizing is namelijk door de locatie en het instrument anders. Dat vraagt dan natuurlijk om flexibele en professionele vakmensen met een oog voor waar er mogelijk knelpunten in de route zouden kunnen optreden. Zo verhelpen wij problemen voor ze kunnen ontstaan.

Meer dan alleen vleugel vervoer

Naast vleugel vervoer doen we nog veel meer. Ook voor verhuizingen, vooral voor kwetsbare spullen, zijn wij het aangewezen bedrijf. Of het nu gaat om een hele inboedel of een deel hiervan, wij kunnen uw spullen vervoeren. Wij beschikken over verschillende voertuigen en geavanceerde verhuisliften die uw verhuizing tot een goed eind zullen brengen.

Ook de opslag van uw inboedel is bij ons mogelijk. Hiervoor hebben wij een verwarmde en beveiligde opbergruimte. Zo kunnen wij uw spullen voor een lange of korte tijd opbergen. Wilt u informatie over onze prijzen en meer informatie over onze diensten? Klik dan op bovenstaande button.