FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Wij hebben de juiste verhuizers voor u in Delft

Op zoek naar verhuizers in Delft die u kunnen helpen met de verhuizing? Wij hebben de juiste verhuizers in Delft voor u! Door onze vakkennis, goede voorbereiding en zorgvuldigheid zullen we uw verhuizing tot een succes maken.

Bij een verhuizing in Delft komt veel kijken. Zo moeten spullen goed verpakt worden en moet het transport goed geregeld zijn. Ook moeten uw eigendommen goed verplaatst worden, anders kunnen er immers beschadigingen voorkomen. Hiervoor is het belangrijk dat u goede verhuizers in Delft in de arm neemt, die van wanten weten.

U wilt natuurlijk ook niet het ‘extra klusje’ op het eind van de middag van een verhuisbedrijf zijn. Daarom benaderen onze verhuizers in Delft elke verhuizing even professioneel. Zo weet u zeker dat uw spullen bij ons in goede handen zijn.

Wilt u weten wat onze prijzen zijn? Klik dan op onderstaande button.

Offerte voor verhuizers in Delft

Van der Wansem verhuizers in Delft

Verhuisbedrijf Van der Wansem is een van de meest ervaren verhuisbedrijven in regio Zuid-Holland. Al sinds 1921 hebben onze verhuizers in Delft vele inboedels verhuisd. Wij zijn vooral bekend geworden met het verhuizen van vleugels en piano’s. Daarom worden we aangeraden door veel concertgebouwen en pianokenners. Piano’s vervoeren is namelijk een vak apart, het vergt kennis en inschattingsvermogen. Ook zijn we bekend geworden met het verhuizen van hele of gedeeltelijke inboedels van particulieren en bedrijven. Zo zijn we, al met al, een allround verhuisbedrijf.

Goed opgeleide verhuizers omgeving Delft

Een verhuizing moet goed voorbereid worden. Daarom leiden we onze verhuizers voor u in Delft goed op. Onze verhuizers zorgen dat uw verhuizing in Delft vlekkenloos zal verlopen. Ook kunnen we u een aantal extra verhuisdiensten aanbieden waar u wellicht gebruik van wilt maken. We hebben de volgende extra diensten:

  • opslagplaats voor uw inboedel (of een gedeelte hiervan)
  • mogelijkheid voor verhuizingen naar het buitenland
  • inpakservice
  • verschillende soorten verpakkingen
  • verhuisliften

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen zodat u een goed inzicht in de kosten heeft? Druk dan op bovenstaande button. Wij helpen u graag.