FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Uw verhuisbedrijf in omgeving Zoetermeer

Zoekt u een goed verhuisbedrijf in omgeving Zoetermeer? Wij zijn Van der Wansem, verhuisbedrijf voor Zoetermeer. Laat ons u overtuigen van onze kwaliteiten!

Een verhuisbedrijf moet betrouwbaar zijn en zorgvuldig met uw spullen omgaan. U wilt immers niet dat uw spullen beschadigd raken. Daarom is het belangrijk dat u een goed verhuisbedrijf in omgeving Zoetermeer neemt dat over grote kennis beschikt, veel expertise en bovendien veel ervaring heeft.

Dit vindt u allemaal bij Van der Wansem. Wij zijn namelijk al sinds 1921 een bekend verhuisbedrijf in Zoetermeer. Wij staan bekend als betrouwbaar en zorgvuldig. Of het nu gaat om een verhuizing van een hele inboedel, of een transport van een piano of vleugel.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande button.

Gratis offerte voor ons verhuisbedrijf in omgeving Zoetermeer

Van der Wansem verhuisbedrijf Zoetermeer

In 1921 begon verhuisbedrijf Van der Wansem met het verhuizen van piano’s. Dit en het verhuizen van andere kwetsbare spullen is ook nog steeds het specialisme van Van der Wansem. Wij hebben al veel vleugels en orgels getransporteerd en natuurlijk nog meer piano’s verplaatst.

In de loop van de tijd werden wij steeds meer gevraagd ook de inboedels te verhuizen. Daarin hebben we dan ook veel ervaring opgedaan. Onze verhuizers zijn goed opgeleid, erg ervaren en voorbereid op elke situatie die wij als verhuisbedrijf bij u in Zoetermeer kunnen krijgen.

Meer dan een standaard verhuisbedrijf in Zoetermeer

Wij zijn meer dan een normaal verhuisbedrijf in Zoetermeer. Zo hebben wij een aantal extra diensten waar u gebruik van kunt maken. Hieronder volgt een opsomming;

  • binnen- en buitenland transport
  • beveiligde opbergplaats voor inboedels
  • verpakkingsmogelijkheden
  • inpakservice
  • mobiele verhuisliften
  • extra hulp bij 65 plussers

Ook zijn wij uiteraard all risk verzekerd. Zo weet u zeker dat wij een goed verhuisbedrijf in Zoetermeer zijn voor u. Wilt u een gratis offerte ontvangen? Klik dan op bovenstaande button.