ß

FA. P.J. van der Wansem

Verhuizing

Bedrijfsverhuizing

Van der Wansem Verhuizingen biedt u een compleet pakket dienstverlening aan voor alle soorten bedrijfsverhuizingen.

Archief opruimingsdienst
Op het moment dat uw organisatie besluit heeft genomen te gaan verhuizen is het moment daar om de boel eens flink op te schonen. Welke documenten, archieven, overige papieren verhuisd er mee naar de nieuwe locatie en welke worden afgevoerd en vernietigd. Bovendien wilt u niet dat uw informatie na het afvoeren op straat komt te liggen. Van Der Wansem Verhuizingen kan u snel en discreet bijstaan om deze werkzaamheden op een zorgvuldige en efficiënte manier uit te voeren waarbij u archief op certificaat wordt vernietigd.

Kantoor en bedrijfsverhuizen
Van Der Wansem Verhuizingen biedt u een volledige service en zorgt ervoor dat de continuïteit van uw organisatie zoveel mogelijk gewaarborgd wordt. Uw verhuizing wordt dusdanig geregeld dat u en uw medewerkers rondom de verhuizing zo min mogelijk last ondervinden en het arbeidsproces tot een minimum wordt verstoord. Van Der Wansem Verhuizingen stelt gedurende het gehele project een ervaren projectleider beschikbaar ten behoeve van het organiseren en begeleiden van de fysieke verhuizing. Of het nu gaat om inpakken van archieven of algemene ruimtes, de- en montage meubilair etc. wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naadloos aansluit bij u wensen.

ICT werkzaamheden
De ICT apparatuur van een bedrijf maakt een belangrijk onderdeel uit van de verhuizing. Vaak wordt de planning van de verhuizing afgestemd op de beschikbaarheid van de ICT apparatuur (servers, desktops, telefonie). Vaak staan de verantwoordelijke mensen binnen u organisatie onder grote druk of alles wel in orde komt. Van Der Wansem Verhuizingen kan u hierbij helpen. Een team van eigen ICT ers houden zich dagelijks bezig met het inpakken en verhuizen van server apparatuur, af- en aankoppelen van desktops en overige randapparatuur, het wegwerken van bekabeling conform de Arbo norm, het testen van het netwerk etc. Deze werkzaamheden gebeuren op de dag van de verhuizing zelf en garanderen u dat zowel de verhuizing als de omschreven ICT werkzaamheden binnen de afgesproken tijd van de verhuizing zijn gerealiseerd.

Handyman
Na de verhuizing zijn er vaak kleine klusjes die nog uitgevoerd moeten worden. U kunt hierbij denken aan het ophangen van de schilderijen, whiteborden of het verplaatsen van een werkplek op kast etc. Onze Handyman kan deze werkzaamheden prima uitvoeren. De Handyman beschikt over de juiste gereedschappen om al deze kleine werkzaamheden uit te voeren. Het inhuren van een Handyman na de verhuizing is de final touch op uw totale verhuizing.

Diensten

  • Bedrijfsverhuizingen
  • Projectverhuizingen
  • Kantoorverhuizingen
  • Renovatie-verhuizingen
  • Project-inrichtingen
  • Archief-verplaatsingen en opslag
  • Archief- vernietiging
  • Cable management
  • Schoon opleveren etc.

Voor meer informatie bel of mail ons!