FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Het toonaangevende verhuisbedrijf van Den Haag

Bent u zoekend naar een verhuisbedrijf in Den Haag op onze pagina geland? Dat is heel mooi! Verhuisbedrijf Van der Wansem uit Den Haag de juiste voor u. Wij kunnen uw complete inboedel verhuizen en zijn gespecialiseerd in kwetsbare spullen verhuizen. Ook kunnen we eventueel spullen voor u opslaan.

Een verhuizing is een hele klus. U moet met veel dingen rekening houden. Zo moet er veel ingepakt worden en moet het transport goed geregeld zijn. Het is daarom belangrijk dat u een goed verhuisbedrijf in Den Haag kiest dat ook veel ervaring heeft. Zo’n verhuisbedrijf is Van der Wansum.

Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos zal verlopen. Onze verhuizers zijn namelijk zeer zorgvuldig en zien elke klus afzonderlijk. Door deze persoonlijke aanpak hebben we al veel verhuizingen succesvol afgerond. Hiernaast zijn we ook nog eens snel inzetbaar. Wilt u ook nog overtuigd worden van onze gunstige prijzen? Klik dan op onderstaande link voor een vrijblijvende prijsopgave.

Offerte voor verhuisbedrijf in Den Haag

Van der Wansem verhuisbedrijf Den Haag

Ons verhuisbedrijf is in 1921 opgericht in Den Haag. Sindsdien hebben we ons gespecialiseerd in het vervoeren van piano’s, vleugels en orgels. Veel verhuisbedrijven verhuizen geen piano’s omdat het een lastige klus is. Piano’s zijn groot, zwaar en onhandig en tegelijkertijd erg kwetsbaar. Daarom leiden wij onze werknemers voor ons verhuisbedrijf in Den Haag goed op. Wij weten wat we doen, wij hebben al bijna 90 jaar ervaring!

Uw verhuisbedrijf in Den Haag

Met onze ervaring in het piano’s verhuizen, zijn we ons ook verder gaan specialiseren in het verhuizen van andere kwetsbare spullen en gehele inboedels van particulieren en bedrijven.

Hiernaast hebben we ook nog meer extra diensten zoals een inpakservice; wij pakken uw spullen snel en vakkundig in voor we alles verhuizen. Ook doen we verhuizingen naar het buitenland en bieden we extra hulp bij verhuizingen van 65 plussers. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op bovenstaande button. Wij helpen u graag.