FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Een goed verhuisbedrijf vlakbij Wassenaar

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf voor uw verhuizing van, naar of binnen Wassenaar? Verhuisbedrijf Van der Wansem is dan zeker een goede kandidaat. Ons professionele bedrijf is namelijk voor vele soorten verhuizingen. Maar onze expertise ligt bij het verhuizen van vleugels, piano’s en andere grote zeer kwetsbare spullen.

Of het nu gaat om een vleugel die naar de vijfde verdieping moet, of om een complete inboedel die naar het buitenland getransporteerd moet worden. Wij kunnen voor u in Wassenaar als verhuisbedrijf veel betekenen.

Onze werknemers zijn goed opgeleid en zeer ervaren, waardoor uw verhuizing soepel zal verlopen. Ook kunnen we door onze ervaring als verhuisbedrijf in Wassenaar goed inspringen op speciale wensen. Zo weet u zeker dat u uw eigendommen bij ons in goede handen zijn.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd geworden naar onze scherpe prijzen? Klik dan voor een vrijblijvende offerte op de onderstaande button.

Prijsopgave verhuisbedrijf Wassenaar

Waarom Van der Wansem verhuisbedrijf voor Wassenaar?

Als sinds 1921 zijn wij als verhuisbedrijf werkzaam in Wassenaar, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken. Veel particulieren, bedrijven en organisaties kennen ons als een vleugel-, piano- en orgelverhuizer, die wordt aangeraden door veel concertzalen, pianisten en pianostemmers.

In der loop der jaren kwam er ook meer vraag naar verhuismogelijkheden van hele inboedels, vaak met kwetsbare spullen. Hierdoor zijn wij ons ook gaan specialiseren in het verhuizen van het hele meubilair. Wij hebben dus zeer veel ervaring opgedaan en een zeer goede naam. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke verhuizingen in Wassenaar.

Extra services van ons verhuisbedrijf in Wassenaar

Doordat we al jaren meedraaien in de verhuizingbranche, weten we precies wat de behoeftes van mensen zijn tijdens een verhuizing. Daarom hebben we een extra aantal services in het leven geroepen die we u in Wassenaar als verhuisbedrijf kunnen aanbieden. Hieronder volgt een opsomming;

Wilt een gratis een offerte ontvangen of gewoon meer informatie over ons verhuisbedrijf in Wassenaar? Klik dan op bovenstaande button. Wij geven u graag informatie.