FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Ervaren en zorgvuldige verhuizers in Zoetermeer en omstreken

Wilt u goede en zorgvuldige verhuizers voor uw verhuizing in Zoetermeer? Zoek dan niet verder. Wij hebben namelijk zeer ervaren verhuizers die uw verhuizing in Zoetermeer soepel zullen laten verlopen.

Een verhuizing is een groot karwei. Het is daarom verstandig om verhuizers in Zoetermeer te nemen die veel ervaring en verstand van zaken hebben. Zulke verhuizers in Zoetermeer zult bij ons vinden. Wij leiden namelijk onze verhuizers goed op, zodat uw eigendommen zorgvuldig getransporteerd worden. Ook hebben we extra diensten zoals het inpakken van spullen en kunnen wij zelfs hele inboedels in ons beveiligde magazijn opslaan.

Wilt u meer informatie over onze verhuizers in Zoetermeer? Vraag dan om een gratis offerte via onderstaande link.

Prijsopgave voor verhuizers in Zoetermeer

Verhuizers in Zoetermeer van Van der Wansem

Verhuisbedrijf Van der Wansem bestaat als sinds 1921. Sindsdien hebben we natuurlijk al heel veel verhuizingen gedaan voor particulieren en bedrijven. Hiernaast kunnen we u extra diensten aanbieden zoals; verpakkingen, inpakservice, extra hulp voor 65 plussers, internationaal transport en piano transport. Ook heeft u de mogelijkheid om uw inboedel in onze bergplaats op te slaan. Zo zien veel mensen ons als meer dan een allround verhuisbedrijf. Door onze expertise en vakkennis hebben wij namelijk overal wel een oplossing voor!

Dé verhuizers van Zoetermeer

Verhuizers in Zoetermeer van Van der Walsem zetten zich altijd voor 100 procent in. Onze verhuizers gaan daardoor net wat verder dan andere. Zo zien onze verhuizers in Zoetermeer elke verhuizing als een even belangrijke taak. Hierdoor wordt er niet slordig omgegaan met uw spullen, zoals bij andere bedrijven soms wel voorkomt. Ook hebben wij diverse liften tot onze beschikking om bijvoorbeeld een kast vanaf de achtste verdieping naar beneden te halen.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op bovenstaande button. U zult zo snel mogelijk antwoord van ons krijgen.