FA. P.J. van der Wansem

Handymanservice

Na de verhuizing zijn er nog tal van werkzaamheden te verrichten in uw nieuwe huis. Naast het uitpakken van alle verhuisdozen zijn er nog vele activiteiten te verrichten U kunt hierbij denken aan;

  • Het de- en monteren van meubilair
  • Ophangen lampen, kroonluchters etc
  • Het ophangen van schilderijen, wissellijsten etc.
  • Het monteren van gordijn en /of schilderijrails
  • Het ophangen van gordijnen evenals vitrages
  • Het wegwerken van de bekabelingen van de televisie, audio apparatuur etc.
  • Het aansluiten van uw televisie, audio apparatuur etc.

Bovenstaande is een greep uit allerlei activiteiten die na de verhuizing in en rond het huis nog gedaan moeten worden.

Uit ervaring weten wij dat deze klussen vaak blijven liggen en u niet direct toekomt om uw nieuwe huis volledig op orde te krijgen. Van der Wansem Verhuizingen biedt u daarom een handyman aan die u kunt helpen om uw huis snel op orde te hebben. Onze handymannen hebben allemaal een uitstekende technische opleiding en beschikken over de juiste gereedschappen en materialen.

Stel, u gaat verbouwen en het ontbreekt u aan de ruimte om vrij te kunnen werken. Dan heeft van der Wansem voor u een passende oplossing. Of u nu in Den Haag woont of elders, van der Wansem kan uw inboedel tijdelijk voor u opslaan of kan u bijstaan met het verplaatsen van uw meubilair tijdens uw verbouwing. Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een verhuisofferte aan.

Uit ervaring weten wij dat het inzetten van onze handyman de final touch is voor uw verhuizing

De Handyman-activiteiten vinden niet plaats tijdens de verhuizing maar op een speciaal met u afgesproken tijdstip. De werkzaamheden worden op basis van nacalculatie aan u doorberekend.

Ook zonder verhuizing kunt u onze handy service inhuren.


Voor meer informatie bel of mail ons!