FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Een van de toonaangevende verhuisbedrijven in Den Haag en omstreken

Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf en ziet u door alle verhuisbedrijven in Den Haag het bos niet meer? Laat ons u dan overtuigen van onze kwaliteiten. Wij zijn Van der Wansem, een gerenommeerd verhuisbedrijf dat zich onderscheidt van alle andere verhuisbedrijven in Den Haag. Dit doen wij vooral door onze vakkennis, service en gespecialiseerde voertuigen en verhuisliften.

Er zijn veel verhuisbedrijven in Den Haag en omsteken. Maar u wilt natuurlijk wel een betrouwbaar verhuisbedrijf in de arm nemen, dat met zorg uw spullen verhuist. Daarom zijn wij er voor u.

Al sinds 1921 zijn wij specialist in het verhuizen van hele/gedeeltelijke inboedels, piano’s en andere kwetsbare spullen. Ook hebben een beveiligde opslagruimte waar wij uw eigendommen voor een korte of lange tijd kunnen opslaan.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen? Klik dan op onderstaande link.

Verhuisbedrijven in Den Haag? Van der Wansem is er voor u

Een van de beste verhuisbedrijven in Den Haag

Van der Wansem is al bijna 90 jaar een van de bekendste verhuisbedrijven in Den Haag. Vele particulieren en bedrijven raden ons aan omdat wij verstand van zaken hebben en bovendien ook veel diensten aanbieden. Zo zijn wij bekend geworden tussen alle verhuisbedrijven in Den Haag met ons pianotransport. Dit doen wij voor particulieren, concertzalen en pianozaken. Zo hebben wij ook instrumenten voor Huis ten Bosch mogen verhuizen!

Meer dan andere verhuisbedrijven in omgeving Den Haag

U kunt verhuisbedrijf Van der Wansem zien als een allround verhuisbedrijf. Zo hebben wij verschillende soorten diensten die wij u kunnen aanbieden. Met onze extra diensten onderscheiden wij ons ook van andere verhuisbedrijven in Den Haag zoals;

  • inpakservice
  • internationaal transport
  • de nieuwste verhuisliften
  • opslagruimte

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of een prijsopgave aanvragen? Klik dan op bovenstaande button. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.