FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Vakbekwaam verhuisbedrijf met diverse verhuisliften

Zoekt u goede verhuisliften die u kunt gebruiken voor uw verhuizing? Wij hebben ze! Verhuisbedrijf Van der Wansem is met zijn verhuisliften al jaren een bekende verhuizer in Zuid-Holland. Sinds 1921 verhuizen we complete inboedels, piano’s en vleugels. Daarvoor hebben wij nu drie verschillende verhuisliften in ons bezit. Deze verhuisliften zijn ideaal als u bijvoorbeeld op een etage woont. Zo hoeven grote eigendommen zoals een kast of een vleugel niet via de trap.

Doordat wij onze werknemers goed opleiden met verhuisliften en doordat deze ook erg veel ervaring hebben, zal de verhuizing met onze verhuisliften probleemloos verlopen. Uw eigendommen zullen erg zorgvuldig worden behandeld.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor onze verhuisliften? Klik dan op onderstaande button.

Offerte voor onze verhuisliften

Verhuisliften van Van der Wansem

Meer 90 jaar geleden is ons verhuisbedrijf opgericht in Den Haag. Sindsdien zijn wij al jaren een bekende in Zuid-Holland en daarbuiten. Wij zijn in eerste instantie bekend geworden met ons pianotransport. Vele pianokenners en organisatoren van concertzalen raden ons aan. Dit komt door onze ervaring met het verhuizen van orgels, piano’s en vleugels en bovendien doordat wij uitstekend personeel hebben. Deze zien geen enkele verhuizing als routine, uw inboedel is toch uniek? Waardoor er extra zorgvuldig met uw spullen wordt omgegaan, mede dankzij het gebruik van goede verhuisliften.

Soorten verhuisliften

Wij hebben verschillende verhuisliften voor u beschikbaar. Zo hebben we drie mobiele verhuisliften die wij u kunnen aanbieden. Deze verhuisliften zijn toepasbaar bij volledige verhuizingen en gedeeltelijke verhuizingen. Ook is het mogelijk om de verhuisliften te huren per uur.

Naast onze mogelijkheid om onze verhuisliften van ons te huren, hebben wij als verhuisbedrijf nog meer extra diensten. Zo kunnen wij uw verhuizing naar het buitenland verzorgen, hebben we een grote bergplaats voor inboedels en kunnen wij spullen voor uw inpakken.

Wilt u nog meer informatie over onze verhuisliften en services? Klik dan voor op bovenstaande button.