FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Bespaar tijd en energie met onze verhuislift

Wilt u een verhuislift huren voor een dag of een paar uur? Het kan bij ons! Wij zijn Van der Wansem, een professioneel verhuisbedrijf, en wij hebben voor u verschillende verhuisliften ter beschikking. Deze maken uw verhuizing een stuk makkelijker!

Verhuizen is een hele klus. Er moet veel geregeld worden zoals het inpakken en een transportmiddel. En er moet op de tijd gelet worden. Het is daarom slim om een verhuislift te huren. Hiermee bespaart u namelijk veel tijd en energie. Uiteindelijk heeft u minder last van uw rug en bent u sneller op de eindlocatie.

Wij hebben verschillende verhuisliften, dus ook altijd de verhuislift die u zoekt. Een verhuislift van ons is te huren voor een hele of halve dag. Maar ook is het mogelijk om een verhuislift te huren per uur. Heeft u hulp nodig met het verhuizen? Wij helpen u graag. Onze verhuizers hebben veel ervaring en gaan voorzichtig met uw spullen om.

Wilt u een prijsopgave voor het huren van een verhuislift? Klik dan op de link hieronder.

Nu een verhuislift huren

Verhuislift van Van der Wansem

Van der Wansem is al jaren een begrip in de verhuisbranche. Vele particulieren en bedrijven raden ons aan omdat wij verstand van zaken hebben. Zo leiden wij onze werknemers goed op, zodat deze bij elke verhuizing voorbereid op pad gaan.

Hiernaast zijn wij experts op het gebied van het verhuizen van piano’s en vleugels. Ieder type verhuislift dat u bij ons kunt huren gebruiken wij zelf ook. Door deze opgebouwde expertise kunnen wij de meest uiteenlopende spullen verhuizen. Dit natuurlijk voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een verhuislift huren

Als u een verhuislift huurt moet u eerst bedenken voor hoe lang u de verhuislift wilt gebruiken. Bij ons is het namelijk mogelijk om een verhuislift op verschillende manieren te huren; per uur of per hele/gedeeltelijke verhuizingen.

Hiernaast kunnen wij u ook helpen bij overige verhuiswerkzaamheden zoals inpakken, opbergen van de inboedel in onze opbergplaats en het verhuizen naar het buitenland.

Wilt u een offerte voor een verhuislift van ons? Klik dan op de button hierboven. Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.