FA. P.J. van der Wansem

Diensten

De toonaangevende verhuizer van Den Haag

Wilt u verhuizen en zoekt u een goede verhuizer in Den Haag? Dan ben u op de juiste site terecht gekomen. Wij zijn Van der Wansem, al vele jaren een van de meest toonaangevende verhuizers van Den Haag en omstreken.

Als u een verhuizer in Den Haag aan het zoeken bent, zoekt u natuurlijk naar een ervaren verhuizer die uw spullen in Den Haag zorgvuldig transporteert. Het mag immers niet voorkomen dat u uw eigendommen beschadigd op de nieuwe locatie aankomen.

Kies daarom voor een goede verhuizer in Den Haag zoals Van der Wansem. Wij leiden bij ons iedere verhuizer in Den Haag erg goed op, zodat hij bij elke klus goed voorbereid op pad gaat. Hiernaast zijn wij als verhuizer in Den Haag zeer voordelig om in te huren en bieden we extra services zoals het opbergen van gehele of gedeeltelijke inboedels en het inpakken van spullen.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u klikken op onderstaande button.

Offerte voor verhuizer in Den Haag

Verhuizer Van der Wansem uit Den Haag

Het is even zoeken naar een goede verhuizer in Den Haag. Er zijn namelijk veel verhuizers, maar u wilt natuurlijk wel een goede hebben die ook van wanten weet. Zo’n verhuisbedrijf is Van der Wansem. Als sinds 1921 zijn wij de aangewezen verhuizer in Den Haag voor bijvoorbeeld inboedels, piano’s en grote kasten. Zo zijn wij inzetbaar voor kleine, grote, particulieren of zakelijke verhuizingen.

Naast onze lange ervaring in vooral het verhuizen van grote, zware en erg kwetsbare spullen zoals vleugels, hebben wij vakkundig en goed opgeleid personeel dat zeer gemotiveerd is. Ook hanteren wij scherpe prijzen. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste verhuizer in Den Haag heeft gevonden.

Verhuizer diensten Den Haag

Wij gaan als verhuizer in Den Haag verder waar de meeste verhuizers stoppen. Zo kunnen we verhuizingen verzorgen naar het buitenland en zijn we gespecialiseerd in piano- en vleugeltransporten. Hiernaast kunt u ook gebruik maken van de volgende diensten;

  • inpakservice
  • liften
  • extra hulp voor 65 plussers
  • opbergplaats voor inboedels

Wilt u een offerte ontvangen of gewoon meer informatie over onze diensten? Klik dan op de link hierboven. U zult zo spoedig mogelijk antwoord van ons ontvangen.