FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Goed en betrouwbaar pianotransport

Zoekt u een goed en betrouwbaar bedrijf voor pianotransport? Dan is verhuisbedrijf Van der Wansem de aangewezen partner voor u! Want al jarenlang zijn wij een specialist op het gebied van pianotransport.

Bij pianotransport is het belangrijk dat men weet wat men doet. Het bedrijf waaraan u uw piano toevertrouwd, moet naast een gedegen kennis van verhuizen, alles van piano’s weten. U wilt natuurlijk niet dat uw instrument beschadigd wordt.

Daarom is het belangrijk dat u een goed pianotransport bedrijf in de arm neemt die veel vakkennis en ervaren personeel heeft, zoals verhuisbedrijf Van der Wansem. Bij ons krijgt elk pianotransport serieuze aandacht en wordt het niet een ‘ tussendoor klusje,’ zoals wel vaak het geval is bij andere verhuisbedrijven.

Wij voeren ieder pianotransport zo uit alsof we met onze eigen piano onderweg zijn. En zorgen dat uw piano perfect op de nieuwe locatie aankomt. Wilt u meer informatie of een prijsopgave voor ons pianotransport? Druk dan op de button hieronder.

Offerte voor ons pianotransport

Van der Wansem heeft liefde voor pianotransport

Verhuisbedrijf Van der Wansem is al bijna 90 jaar een ervaren pianotransporteur. Al sinds 1921 zijn wij gespecialiseerd in het verplaatsen en vervoeren van piano’s met als hoogtepunt het verhuizen van de piano van de Koninklijke familie.

Vele pianokenners en concertorganisatoren raden ons aan voor pianotransport door onze ervaren werknemers en expertise. Wij leiden onze werknemers altijd goed op voor pianotransport. Zo doorzien onze mensen mogelijke problemensituaties nog voor de piano van zijn plaats is gehaald. En kunnen we piano’s, vleugels en orgels overal vandaan en overal naartoe verhuizen.

Toonaangevend pianotransport bedrijf

Wij zijn dus absoluut een specialist in pianotransport. Voor het transport van uw piano kunnen we gebruikmaken van verschillende soorten verhuisliften. En als u uw piano niet meteen naar de nieuwe locatie kunt of wilt laten verhuizen, hebben we ook een beveiligde opbergplaats. Hier staat uw piano verwarmd en beveiligd.

Hiernaast is het ook mogelijk om voor u een pianotransport naar het buitenland te verwezenlijken. Wilt u meer weten over onze prijzen? Klik dan op bovenstaande button.