FA. P.J. van der Wansem

Opslag

Een hedendaags verhuisbedrijf kan niet zonder opslagruimte. Het meest prettige is het natuurlijk dat u van A naar B verhuist en dat bestemming B ook direct de eindbestemming is. Mocht dit niet het geval zijn dan biedt een tijdelijke opslagruimte een hele geruststelling. Vanaf 1 dag te regelen.

Fa. P.J. van der Wansem beschikt over professionele verwarmde opslagruimte. Uw inboedel wordt schoon, veilig en warm bewaard in containers, welke daarna uitsluitend voor u bereikbaar zijn. Voor kleinere inboedel hebben wij speciale kisten van ± 8,5 m3

Onze opslagruimte voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is optimaal beveiligd tegen weersinvloeden, brand, diefstal en ongedierte.


Voor tijdelijke opslag en voor interne verhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Stel, u gaat verbouwen en het ontbreekt u aan de ruimte om vrij te kunnen werken. Dan heeft van der Wansem voor u een passende oplossing. Of u nu in Den Haag woont of elders, van der Wansem kan uw inboedel tijdelijk voor u opslaan of kan u bijstaan met het verplaatsen van uw meubilair tijdens uw verbouwing. Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een verhuisofferte aan.

Specificaties

  • Camera bewaking
  • Rookmelders
  • Wij zijn aangesloten op de meldkamer
  • Ongedierte controle
  • Brandalarmsysteem
  • Temperatuur controle

Piano opslagruimte

Speciale ruimtes voor uw piano en vleugel. Deze worden geconditioneerd opgeslagen.


Voor meer informatie bel of mail ons!