FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Veilig uw piano verhuizen

Wilt u uw vleugel, orgel of piano verhuizen? Dan zit u op de juiste site. Wij zijn namelijk specialist als het erom gaat uw piano goed te verhuizen! Al sinds 1921 houden we ons al bezig met het verhuizen van piano’s. Zo hebben wij al voor veel particulieren, pianozaken, concertzalen en muziekscholen piano’s naar een nieuwe locatie gebracht.

Er zijn veel dingen waar aan gedacht moet worden bij het piano verhuizen. Een piano is een kwetsbaar instrument die met verstand van zaken moet worden verplaatst en vervoerd. Van tevoren moet nagedacht worden over de route en de manier waarop de piano naar buiten moet worden gebracht. Zo worden problemen voorkomen voor ze kunnen ontstaan.

Wilt u weten wat het kost om een piano te verhuizen? Klik dan op onderstaande button. Hier kunt u gratis en vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Zo bent u meteen op de hoogte van onze goede prijs/kwaliteit verhouding!

Prijsopgave om uw piano te verhuizen

Uw piano verhuizen door Van der Wansem

Wij zeggen niet alleen dat we specialist zijn in piano’s verhuizen. We kunnen het ook bewijzen. Zo mochten wij zelfs de piano verhuizen van het Koninklijk Huis. De kwaliteit van onze service heeft zich in de loop der jaren dus zo rondgesproken, dat wij zelf bekend zijn in de hoogste regionen van ons land.

Ook worden we door veel pianokenners aangeraden omdat wij weten wat wij doen. Ook uw piano verhuizen wij alsof het ons eigen instrument is. Wij hebben hier alleen wat meer ervaring mee dan u. Daarom kunt er bij ons vanuit gaan dat wij veilig uw piano verhuizen.

Zonder problemen uw piano verhuizen

Wij beschikken over verschillende middelen om uw piano te verhuizen. Zo hebben we verschillende wagens en liften tot onze beschikking. Deze gaan tot zeer grote hoogtes. Ook hebben wij regelmatig combinatie ritten voor het vervoeren van vleugels en piano’s voor buiten de regio.

Hiernaast kunnen we ook zonder probleem uw kwetsbare instrument voor u opslaan voor een korte of iets langere periode. Onze opslag is beveiligd en de lucht is geconditioneerd. Wilt u weten wat wij bij het verhuizen van uw piano kunnen betekenen? Klik dan op bovenstaande button.