FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Wij zijn hét verhuisbedrijf voor u in Delft

Zoekt u een goed verhuisbedrijf in Delft? En wilt u zonder stress verhuizen? Dan is in Delft verhuisbedrijf Van der Wansem de juiste partner voor u.

Natuurlijk wilt u dat binnen, vanuit of naar Delft uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Daarom moet de verhuizing goed gepland en geregeld zijn. Geen mens wil na een slecht uitgevoerde verhuizing nog jarenlang de sporen ervan op zijn meubelen terugzien.

Daarom is het belangrijk dat u in Delft een verhuisbedrijf in de arm neemt dat met zorg uw eigendommen verhuisd. Zo’n bedrijf is Van der Wansem. Doordat wij jarenlange ervaring hebben, zorgen wij dat de verhuizing voorspoedig verloopt. Wij maken gebruik van diverse verhuiswagens en verhuisliften. Ook hebben onze verhuizers een gedegen verhuiskennis waardoor we in speciale situaties altijd met goede oplossingen komen.

Wilt u meer informatie over wat ons verhuisbedrijf voor u in Delft kan betekenen? En wilt u onze aantrekkelijk prijs/kwaliteitsverhouding zien? Klik dan op onderstaande button voor een vrijblijvende offerte.

Offerte voor uw verhuisbedrijf in Delft

Waarom Van der Wansem als verhuisbedrijf in Delft?

Ons verhuisbedrijf is in Delft een ervaren speler in de verhuisbranche. In 1921 zijn we begonnen als specialist in het verhuizen van piano’s. Met der jaren zijn we ons ook gaan specialiseren in het verhuizen van complete kwetsbare inboedels.

Mede door onze expertise en persoonlijke benadering raden nu vele bedrijven en particulieren ons aan. We leveren kwaliteit en zijn we snel inzetbaar. Zo zijn we uiteindelijk een gewild verhuisbedrijf in Delft geworden.

Wat wij als verhuisbedrijf voor u in Delft kunnen betekenen

Wij kunnen als verhuisbedrijf nog meer voor u in Delft betekenen. Zo kunnen wij internationale verhuizingen op ons nemen en kunnen wij ook uw bezittingen bij ons in de opslag opbergen.

Ons magazijn is namelijk droog, verwarmd en goed beveiligd. Zo kunt u uw bezittingen met een gerust hart bij ons stallen. Naast deze voordelen zijn we als verhuisbedrijf in Delft ook all risk verzekerd.

Wilt u na dit alles gelezen te hebben een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op bovenstaande button.