FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Een van de toonaangevende verhuisbedrijven in Zoetermeer

Ziet u door de bomen het bos niet meer nu u op zoek bent naar verhuisbedrijven in Zoetermeer? Laat ons u dan overtuigen van onze kwaliteiten. Wij zijn Van der Wansem en wij onderscheiden ons door onze uitstekende service en zeer zorgvuldige werknemers van andere verhuisbedrijven in Zoetermeer.

Een goede planning en voorbereiding is essentieel als u gaat verhuizen. Elk detail moet goed geregeld zijn. Daarom is het belangrijk dat u uit de verhuisbedrijven in Zoetermeer het juiste bedrijf kiest dat hierin uitblinkt. Wij zijn zo’n bedrijf.

Onze goed opgeleide werknemers maken uw verhuizing tot een succes. Zo zullen uw spullen zorgvuldig getransporteerd worden en wordt er op geen enkel moment slordig omgegaan met uw inboedel. Hiernaast hebben wij diverse verhuisliften tot onze beschikking waardoor wij ook op hoogte kunnen verhuizen en kunnen wij uw inboedel ook opslaan in ons grote, beveiligde magazijn.

Wilt u een prijsindicatie? Vraag deze dan aan via de onderstaande link. U krijgt u meteen een idee van onze gunstige prijs/kwaliteit verhouding!

Verhuisbedrijven in Zoetermeer? Van der Wansem is de juiste

Het verhuisbedrijf tussen alle verhuisbedrijven Zoetermeer

Er zijn veel verhuisbedrijven in Zoetermeer, Den Haag en Delft. Maar er is er geen zoals Van der Wamsem. Wij zijn namelijk als sinds 1921 werkzaam als verhuisbedrijf. We maakten vooral naam met ons piano- en vleugeltransport.

Hierna zijn we steeds meer inboedels gaan verhuizen. Nu worden we door veel particulieren en bedrijven als verhuisbedrijf aangeraden. Dit komt mede door onze zeer gemotiveerde werknemers en ons uitgebreide aanbod aan extra services. Hieronder leest u er meer over.

Meer service dan andere verhuisbedrijven in Zoetermeer

Met onze extra services onderscheiden we ons nog meer van andere verhuisbedrijven in Zoetermeer. Zo beschikken we over diverse liften, hebben we een grote opslagruimte voor u beschikbaar en hebben we ook verschillende soorten verpakkingen.

Ook kunnen wij uw eigendommen voor u inpakken en is het mogelijk om spullen of een hele inboedel naar het buitenland te verhuizen. Wilt u inzicht hebben in de kosten? Klik dan op bovenstaande button om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij staan u graag te woord.