FA. P.J. van der Wansem

Verhuizing

Nationaal

Een verhuizing is voor u een belangrijke gebeurtenis die goed moet verlopen. Daarom is het verstandig om een deskundige erbij te halen, met ervaring en kennis van zaken. Met dezelfde toewijding en nauwkeurigheid waarmee wij piano's transporteren, verzorgen wij ook uw verhuizing. Niet alleen werken wij met onze vaste medewerkers, maar ook met de meest moderne voorzieningen, zoals verschillende verhuisliften!

Onze verhuisauto's zijn standaard uitgerust met laadkleppen, rolcontainers, garderobeboxen en schilderijdozen, matrashoezen etc. Naast het laten uitvoeren van uw verhuizing, is het ook mogelijk uw inboedel door ons te laten verpakken. Alle voorbereidende werkzaamheden in uw woning, zoals het demonteren van lampen, gordijnrails e.d., kunnen door ons worden uitgevoerd. Als u verhuist binnen Nederland dan is automatisch het Garantiecertificaat Erkende verhuizers van toepassing op uw verhuizing.

Ook voor het inpakken van uw inboedel bent u bij van der Wansem aan het goede adres. Onze medewerkers zijn experts in het zorgvuldig en breukvrij inpakken van bijvoorbeeld uw kwetsbare glasservies en uw kunstwerken.


Voor tijdelijke opslag en voor interne verhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Stel, u gaat verbouwen en het ontbreekt u aan de ruimte om vrij te kunnen werken. Dan heeft van der Wansem voor u een passende oplossing. Of u nu in Den Haag woont of elders, van der Wansem kan uw inboedel tijdelijk voor u opslaan of kan u bijstaan met het verplaatsen van uw meubilair tijdens uw verbouwing. Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een verhuisofferte aan.

Handyman service

  • Voor het ophangen van schilderijen
  • De- en monteren van uw meubels

Schoonmaakservies

  • Ongedierte controle
  • Brandalarmsysteem
  • Temperatuur controle
  • Spik en span opleveren (incl. sanitair schoonmaak en ramen)

Voor meer informatie bel of mail ons!