FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Wij verhuizen u in Den Haag met veel voordelen

Gaat u verhuizen vanuit, binnen of naar Den Haag? Schakel dan een goed verhuisbedrijf uit Den Haag in, zoals Van der Wansem. Verhuizen is namelijk iets dat goed gepland moet zijn en zorgvuldig gedaan moet worden. Daarom is het belangrijk dat het verhuizen gedaan wordt door ervaren verhuizers in Den Haag die beschikken over goede uitgebreide vakkennis. Niemand wil dat zijn eigendommen beschadigd worden en al helemaal niet als dat door domme inschattingsfouten gebeurt.

Wij hebben al veel particulieren en bedrijven geholpen met het verhuizen in Den Haag. Van der Wansem neemt zonder probleem complete verhuizingen op zich. Maar onze specialisatie is het verhuizen van piano’s, vleugels en orgels.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan op onderstaande button en zie meteen hoe goed onze prijs/kwaliteit verhouding is.

Offerte verhuizen in Den Haag

Van der Wansem voor verhuizen in Den Haag

Van der Wansem is al jaren het aangewezen bedrijf om mee te verhuizen in Den Haag. Als sinds 1921 zijn we in Den Haag en omstreken specialist in het verhuizen van meubilair en complete inboedels. Maar vooral zijn wij bekend geworden met het verhuizen van piano’s en vleugels.

Vele pianokenners en concertorganisatoren raden ons door onze grote ervaring, zorgvuldigheid en goed opgeleid personeel aan om deze zware, grote , maar zeer kwetsbare instrumenten te verhuizen. Hierdoor weet u zeker dat uw eigendommen bij ons in goede handen zijn.

Mogelijkheden voor het verhuizen in Den Haag

Als u gaat verhuizen in Den Haag kunnen wij u verschillende extra diensten bieden. Hieronder volgt een opsomming van de extras die bij ons mogelijk zijn als we u verhuizen in Den Haag:

  • inpakken van uw spullen
  • transport naar het buitenland
  • extra hulp voor 65 plussers
  • gebruik van mobiele verhuisliften

Ook hebben wij een grote beveiligde en verwarmde opbergplaats waar wij spullen voor u op kunnen slaan. Wilt u meer informatie over onze diensten? Klik dan op bovenstaande button.