FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Uw allround verhuisbedrijf in Voorburg

Zoekt uw een goed verhuisbedrijf in Voorburg? Waarom zou u dan nog verder kijken? Wij zijn namelijk hét aangewezen verhuisbedrijf in Voorburg voor u! Bij ons kunt u voor alles terecht, of het nu gaat om het verhuizen van een hele inboedel of het verplaatsen van iets kwetsbaars als een piano, wij doen het voor u.

Zo hebben wij al vele verhuizingen in de loop der jaren gedaan. Wij zijn namelijk al sinds 1921 werkzaam als verhuisbedrijf in Voorburg, Den Haag en omstreken. Om u extra van dienst te zijn, hebben we een aantal aanvullende diensten toegevoegd aan onze werkzaamheden als verhuisbedrijf in Voorburg. Zo kunt u bij ons terecht om uw spullen door ons te laten inpakken, wij kunnen uw inboedel opslaan in onze beveiligde en verwarmde opslag, u verhuizen naar het buitenland en extra hulp bieden voor 65 plussers. Woont u op 6 hoog? Geen probleem, met onze verhuisliften verhuizen wij u in een mum van tijd.

Wilt u meer informatie over onze diensten, of een inzicht in onze voordelige verhuisprijzen? Klik dan op de button hieronder.

Offerte voor uw verhuisbedrijf in Voorburg

Verhuisbedrijf Van der Wansem Voorburg

Al sinds 1921 zijn wij werkzaam als verhuisbedrijf in Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Delft en andere plaatsen in Zuid-Holland. We zijn vooral bekend geworden met het vervoeren van piano’s, vleugels en orgels.

Door onze ervaring met deze zware, grote en tegelijkertijd zeer kwetsbare instrumenten, staan we onder andere bekend om onze zorgvuldigheid en klantgerichtheid. Hiernaast leiden wij onze verhuizers eerst op voordat ze op pad gaan. Hierdoor weet u zeker dat uw eigendommen in goede handen zijn en dat er niet onzorgvuldig met uw spullen omgegaan wordt.

Verhuisbedrijf diensten in Voorburg

Als verhuisbedrijf kunnen we veel betekenen voor u in Voorburg. Zo hebben we onze diensten goed afgesteld op de wensen van onze klanten. Dit voor ook nog eens voordelige prijzen. Wilt u extra tijd en moeite besparen? Bespaar dit uzelf dan met onze extra diensten zoals;

  • het inpakken van uw spullen
  • demonteren gordijnen en lampen
  • verschillende snelle verhuisliften

Al met al kunt u ons een zeer professioneel allround verhuisbedrijf in Voorburg noemen. Bespaar tijd en geld, voor uw verhuizing in Voorburg schakelt u verhuisbedrijf Van der Wansem in. Voor een vrijblijvende offerte, kunt u op bovenstaande button klikken.