FA. P.J. van der Wansem

Diensten

De beste in vleugel transport

Wilt u uw vleugel verhuizen of verplaatsen? Schakel dan verhuisbedrijf Van der Wansem in. Wij zijn namelijk specialist in vleugel transport! Zo hebben wij in der loop der jaren al vele vleugels, piano’s en orgels verhuisd.

Vleugel transport moet goed gedaan worden. Veel verhuisbedrijven bieden vleugel transport als extra dienst aan. Jammer genoeg wordt er dan juist vaak onzorgvuldig met de piano’s omgegaan. Zo kan er schade ontstaan die misschien nooit meer te herstellen valt. Om dit te verkomen kunt u het beste gebruik maken van het vleugel transport van Van der Wansem. Door onze vakkennis, ervaren werknemers en geavanceerde apparatuur zullen wij u vleugel veilig op de nieuwe locatie brengen.

Wilt u meer informatie over wat wij op het gebied van vleugel transport voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande button.

Offerte voor ons vleugel transport

Van der Wansem vleugel transport

Van der Wansem is al bijna 90 jaar een bekende specialist op het gebied van vleugel transport in Nederland. In 1921 zijn wij al begonnen met het vervoeren van vleugels, piano’s en orgels. In de loop van de jaren hebben wij dit gedaan voor particulieren, muziekzaken en concertzalen. Ook hebben wij zelfs de piano van de Koninklijke familie verhuisd. Niet vreemd dat ook vele pianokenners ons aanraden voor het transport van uw vleugel.

Meer dan vleugel transport

Naast dat wij aan specialistisch vleugel transport doen, kunnen wij u nog meer diensten bieden. Zo kunnen wij uw hele inboedel verhuizen, kostbare of breekbare spullen voor u inpakken en uw eigendommen opslaan. Wij hebben namelijk ook een grote opslagruimte die verwarmd en goed beveiligd is. Ook kunnen wij voor de verhuizing bijvoorbeeld uw gordijnrails en lampen demonteren en in uw nieuwe woning weer monteren. Dat scheelt u veel werk en tijd.

Eigenlijk kunt u ons dus zien als een compleet verhuisbedrijf met een groot specialisme in vleugel transport. Ook hebben wij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u meer informatie over ons vleugel transport of over andere diensten van ons? Klik dan op de button hierboven. Wij helpen u graag.