FA. P.J. van der Wansem

Diensten

Dé verhuizers in omgeving Den Haag

Op zoek naar de beste verhuizers in Den Haag? U heeft ze gevonden! Wij zijn Van der Wansem, een professioneel verhuisbedrijf dat al vele jaren gespecialiseerd is in het verhuizen van inboedels en piano’s.

Er zijn veel verhuisbedrijven in omgeving Zuid-Holland. Echter zijn er maar weinig die zo goed zijn als wij. Onze verhuizers uit Den Haag kunnen u namelijk veel voordelen bieden. Zo zijn onze verhuizers in Den Haag zeer ervaren en goed door ons opgeleid. Hiernaast beschikken wij over de nieuwste apparatuur zoals geavanceerde verhuisliften.

Ook hebben wij een grote opbergplaats waar we uw inboedel voor een korte of lange tijd voor u kunnen opslaan. Wilt u meer weten over onze verhuizers in Den Haag of een offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande button. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Prijsopgave voor onze verhuizers in Den Haag

Van der Wansem verhuizers Den Haag

De verhuizers uit Den Haag van Van der Wansem zijn een begrip in de verhuisbranche. Door onze expertise en zorgvuldige handelswijze doen vele particulieren en bedrijven al vele jaren een beroep op onze expertise. Zo hebben onze verhuizers in Den Haag al vele verhuisklussen op hun naam staan, met als een van de hoogtepunten het verhuizen van de piano van de Koninklijke familie. Vele pianokenners raden ons ook aan voor onze pianotransport. Piano’s en vleugels transporteren is een van onze specialiteiten.

Onze verhuizers in Den Haag zijn er voor u

Onze verhuizers in Den Haag kunnen veel voor u betekenen. Zo kunnen we naast onze normale verhuiswerkzaamheden nog meer voor u doen. Hierbij kunt u denken aan; professioneel inpakken van uw kwetsbare spullen, het opbergen van uw inboedel in onze opbergplaats en het verhuizen naar het buitenland. Maar ook geven we extra hulp bij het verhuizen aan bijvoorbeeld 65 plussers.

Wilt u meer informatie over onze verhuizers in Den Haag? Klik dan op bovenstaande button. Hier kunt u ook een prijsopgave aanvragen.