FA. P.J. van der Wansem

Diensten

De toonaangevende verhuizer in Delft

Zoekt u een goede verhuizer in omgeving Delft? Dan is verhuisbedrijf Van der Wansem de juiste verhuizer voor u in Delft!

Een verhuizing is een hele onderneming. Het kost tijd, geld en moeite. Daarom is het handig om een verhuizer in Delft in te schakelen die verstand van zaken heeft en met u meedenkt. Onze verhuizers zijn goed opgeleid en hebben zeer veel ervaring.

Hierdoor weet u dat u niet alleen een verhuizer in Delft in huis haalt die zijn handen uit de mouwen steekt, u kan er bij ons ook van op aan dat iedere verhuizer die uw spullen oppakt dit met een professionele zorgvuldigheid zal doen. Ook maken wij gebruik van de nieuwste middelen zoals mobiele verhuisliften en geavanceerde verhuisauto’s.

Dit allemaal ook nog eens voor een scherpe prijs. Wilt u meer informatie over een verhuizer in Delft? En weten wat deze in uw geval zou gaan kosten? Klik dan op onderstaande button voor een gratis offerte.

Offerte voor verhuizer in Delft

Verhuizer Van der Wansem Delft

Van der Wansem is al jaren een bekende verhuizer in Delft, Den Haag, Wassenaar en omstreken. Door onze ervaring en expertise raden veel particulieren en bedrijven ons aan. Ons bedrijf is opgericht in 1921 en wij zijn vooral bekend geworden door ons pianotransport. Wij hebben veel piano’s, vleugels en zelfs orgels vervoerd voor particulieren, concerten en pianozaken. Ons hoogtepunt was een verhuizing van de piano van het Koninklijk huis.

Meer dan een verhuizer in Delft

Als verhuizer in Delft kunnen we veel voor u betekenen. Naast dat wij zorgvuldig uw eigendommen verhuizen, kunnen wij ook bijvoorbeeld uw breekbare spullen professioneel voor uw inpakken. Hiernaast is het mogelijk om ons in te schakelen voor het demonteren van lampen of een gordijnrails, dat is erg handig als u weinig tijd heeft, maar ook voor mensen waarvoor dit om gezondheidsredenen een grote opgave is.

Wilt u uw spullen een tijdje opbergen? Geen probleem. Wij hebben namelijk een groot, beveiligd en verwarmd magazijn waar wij uw spullen voor een korte of lange tijd kunnen opslaan. Dit voor ook nog eens een scherpe prijs!

Bespaar dus tijd, moeite en geld en vraag een prijsopgave voor onze verhuizer in Delft aan. Klik op bovenstaande button. Wij helpen u graag.